Skip links
Lina párty s Ondřejem Synkem, Vavřincem Hradilkem

Lina párty v klubu Lávka

Včera (11.4.2017) proběhla v pražském klubu Lávka, závěrečná Lina párty pro vítěze fotohry Lina Je Jiná. Hlavními hrdiny akce byli sportovci Ondřej Synek a Vávra Hradilek. Všichni účastníci párty měli možnost poměřit své síly na veslařském trenažéru. Závěrečný duel na trenažéru pak proběhl mezi oběma hlavními hrdiny Ondrou a Vávrou přímo na hlavním podiu. Každý účastník měl možnost se s oběma sportovci na místě i vyfotit prostřednictvím Sharingboxu, který sdílel příspěvky přímo na fb stránku LinaOplatka.

Lina párty s nadupaným zábavným programem

Zadaní, které jsme dostali pro realizaci záverečné párty bylo, že musí být „pořádně nadupaná“ tak, jako je claim oplatek Lina. Skvělou show předvedl během večera hudební improvizátor a mág v beatboxu a loopingu En.Dru. Ten poté vystoupil ještě několikrát společně s Nastym v úžasných stand-up comedy předělech. Své umění předvedli i mistři Evropy ve stepu Ihor Bezdieniezhnykh a Jevgenij Kolomiets. Konec programu patřil umělecké skupině Pyroterra, která ukázala úžasnou světlenou show. Program doplňovala skupina Barrel Battery se svojí bubenickou nadupanou show. Celým večerem provázel skvělý sportovní komentátor Petr Svěcený.

Akci jsme pro oplatky Lina zajištovali ve spolupráci s PR agenturou Temper Communication. Na aftermovie z „nadupané párty“ se můžete podívat ve videu.

Detail..
Chyť to...