Skip links
cestujemesvetem.cz je online

Cestujeme světem – spouštíme nový portál o cestování

Na začátku ledna jsme spustili nový vlastní “startupový” portál zaměřený na cestovatelské zážitky a poznávání světa. Nový web cestujemesvetem.cz bude nabízet vlastní kvalitní články řazené dle různých témat a okruhů. Jednotlivé články budou na Cestujeme světem rozdělovány do několika základních rubrik – Poznejte, TOP 10, Road Trip, Zajímavosti, Rady, Kultura a News. Cestování za poznáním světa formou příspěvků na našem webu nebudeme nijak omezovat na individuální či naopak organizovanou turistiku. Chceme nabízet příspěvky a zejména zkušenosti s cestování a poznáváním na jednom místě. Každému novému čtenáři budou nabízet možnost volby či správného impulzu pro jeho vlastní další cestovatelské zážitky.

Představujeme Cestujeme světem

Zpočátku budeme texty i obrazový materiál čerpat z vlastních zdrojů a archivů. V dalším období počítáme se spoluprací přímo s cestovateli a travel blogery, kteří mají třeba své vlastní cestovatelské blogy. Poslední fáze bude nabízet podporu i jednotlivým cestovním kancelářím spojenou s PR podporou jejich nabídek či podporou přímo regionů v zahraničí. V každém případě nám půjde vždy o originální obsah jak po stránce textové, tak obrazové. 

U článků však chceme přinášet kromě obecných popisů destinací např. i zajímavosti z dané lokality, aktuální informace o cenách, MHD, vstupných apod. Články bychom také rádi doplňovali o zajímavosti z kategorie „Víte, že…“. Chceme, aby si každý čtenář, kromě obecných informací, odnesl z návštěvy našeho webu třeba i nové informace o destinaci např. z historie, významu některých pojmenování či dalších zajímavostí.

Každý příspěvek bude dále doplněn možností s rezervací výhodného ubytování a případně dalších služeb, převážně formou affiliate programů, které se každému cestovateli mohou při jeho cestách hodit a které nám budou náš startup projekt zpočátku financovat.

Součástí portálu bude samozřejmě i založení zcela nového facebookového a instagramového profilu, které budou mít hlavní cíl, přivádět nové čtenáře na náš web a podpořit originální formou zajímavé články, které se na našem webu objeví. Vše se od začátku budeme snažit samofinancovat formou zmíněných affiliate programů nebo zapojením do Ad Sense od Google a partner Skliku od Seznamu.

Detail..
Chyť to...