Skip links
Vyhraj jiné zážitky s oplatkami Lina

Vyhraj jiné zážitky – soutěž s oplatkami Lina

V březnu a dubnu 2019 jsme pořádali novou soutěž s oplatkami Lina. V pořadí již třetí soutěžní projekt, kterého jsme se účastnili po stránce konceptu, organizace a zajištění celého průběhu spotřebitelské soutěže, se nesl v duchu vesmírného televizního spotu.

Cílem soutěže bylo maximalizovat účast v soutěži formou opakovaných nákupů, maximálně využít subclaimu Lina je jiná a zapojit do akce během 4 týdenní soutěže 10.000 uživatelů. Soutěž jsme proto navrhli tak, aby hlavní výhrou bylo něco, o co se ještě nesoutěžilo v žádné soutěži a také, aby výhry dostatečně pro soutěžící zajímavé a odpovídali i nejnovějším hitech technologiím a trendům.

Zažít start rakety do vesmíru!

Hlavní cenou se hned od počátku našich návrhů stala možnost účastnit se, běhěm týdenního pobytu na Bajkonuru v Kazachstánu, skutečného startu rakety do vesmíru. Dalším lákadlem soutěže byla hra o denní výhry v podobě technologické novinky od Facebooku – 30 ks virtuálních brýlí Oculus Go, každé v hodnotě 7.000 Kč a 10 kartonů oplatek Lina v hodnotě 500 Kč/karton. Benefitem pro každého soutěžícího pak byla možnost získání odměny ve formě slevových kuponů od Datart.cz a Letuška.cz.

Princip souteže byl založen na registraci účtenek s FIK kódy za provedené nákupy oplatek Lina, přičemž soutěže o denní ceny se mohl každý zaregistrovaný účastník zúčastnit již s jednou zakoupenou oplatkou. Každých 5 zakoupených oplatek Lina bylo pak převedeno na účast v záverečném slosování o zájezd pro 2 osoby na Bajkonur ke startu rakety do vesmíru v hodnotě 200.000 Kč.

Soutěž byla výrazně komunikována v TV upraveným spotem dle našeho návrhu. Jeho podobu si můžete připomenout níže. Soutěž jsme v rámci svěřeného budgetu kampaně podporovali i komunikací a reklamou na Facebooku.

Detail..
Chyť to...